Apartmani Pesma, Divčibare
Apartmani Pesma, Divčibare
Opis

Apartamni Pesma su smešteni u mirnom delu turističkog mesta Divčibare, nedaleko od hotela Crni vrh, u pravcu Ljutog krša, jedne od najinteresantnijih destinacija Divčibara.

Apartmani Pesma izgrađeni su od trupaca Crnog bora, i kao takvi omogućuju potpuni užitak gostima u svim pogodnostima objekata izgrađenih od prirodnih materijala. Trupci imaju svoju toplotnu masu, a puno drvo je energetski veoma efikasno i zadržava temperaturu i prijatan vazduh unutar objekta tokom cele godine. Zidovi od stabala su veoma gusti i odbijaju spoljašnje zvukove i imaćete potpun mir i tišinu. Drvo je jedinstven građevinski materijal jer ima veliku sposobnost da apsorbuje toksične i štetne materije. Uopšteno govoreći, drvene kuće su veoma zdrave i prijatne, bilo da živite u njima ili da Vam služe kao vikendice, one će Vam pružiti svakodnevnu toplinu i udobnost.

U okviru Apartmana Pesma, nalaze se dva apartmana po 70m2. Oba poseduju kompletno opremljenu kuhinju, frižider, Smart TV sa satelitskim kanalima, kao i Wi-Fi protoka 20/20 mbps. Obezbeđen je parking za sve goste.

Apartman 1: Kapacitet ovog apartmana je 4+1 osoba i kao takav, svojim gostima pruža komfor u svakom smislu te reči. U prizemlju apartmana nalazi se dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom i dnevnim boravkom iz koga se izlazi na terasu sa fenomenalnim pogledom na borovu šumu i dvorište apartmana. U potkrovlju je velika soba, 35m2 sa 4 ležaja i toalet.

Apartman 2: Kapacitet ovog apartmana je 4+2 osobe. U prizemlju je dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom i kupatilom. Iz dnevnog boravka izlazi se na veliku, ugaonu terasu, 40m2. U potkrovlju se nalaze dve spavaće sobe sa bračnim ležajevima i toalet.

Sadržaj
Dodatni sadržaji
Parking
TV
WiFi
Kontakt
Apartmani Pesma, Divčibare
Telefon:063313532
Ključne reči:Apartmani Pesma
Preporučujemo
Imanje Lotus Garden - Idealno mesto za potpuni hedonizam. Želite da pobegnete od gradske vreve? ...
Kontakt: 
063/8726-084
Preporučujemo
Imanje Lotus Garden - Idealno mesto za potpuni hedonizam. Želite da pobegnete od gradske vreve? ...
Kontakt: 
063/8726-084
Brvnara Ljubomir se nalazi na Kaluđerskim Barama, 200m od restorana i prodavnica, a opet ušuškana ...
Kontakt: 
+381 65 9828288