Vikendica Tadić
Vikendica Tadić
Opis

Vikendica Tadić se nalazi na obali Zapadne Morave sa pogledom na planinu, ušuškana u predivnoj prirodi, raj za oči, melem za dušu.

Vikendica Tadić u prizemlju sadrži veoma lepo opremljen dnevni boravak i kupatilo, dok je sprat namenjen za spavanje do četiri osobe. Ispred vikendice postoji terasa za odmor koja pruža pogled na reku i planinu. Objekat je skoro renoviran i opremljen potpuno novim nameštajem. Vikendica Tadić je pogodna za parove i porodice.

Vikendica je okružena izuzetnim prirodnim odlikama koji su pod zaštitom države. U blizini se nalazi centar Ovčar Banje i Wellness centar sa prirodnim izvorom termalne vode čija je temperatura 34C. Mogu se naći i brojne hiking i biking staze koje vode ka vrhovima planina Ovčar (visina 985m) i Kablar (visina 885m). Penjanjem na ove planine imate fantastičan pogled na meandre Zapadne Morave kao i prirode koja je okružuje. U okolini se nalaze i brojni manastiri iz srednjeg veka pa je ovaj predeo poznat i pod nazivom “Srpska Sveta gora”.

U neposrednoj blizini objekta nalazi se nekoliko poznatih restorana, a najbliža prodavnica udaljena je 800m. Vikendica je od Čačka udaljena 15km, a od Beograda 160km.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

  Sadržaj
  Centralno grejanje
  Dodatni sadržaji
  Dozvoljeni kućni ljubimci
  Parking
  Roštilj
  TV
  WiFi
  Kontakt
  Vikendica Tadić
  Telefon:+381 61 6018555
  Website:
  Ključne reči:Vikendica Tadić
  Preporučujemo
  Ok House - Ovčarsko-kablarska klisura, za ljubitelje prirodnog, lepog i udobnog. Luksuzno ...
  Kontakt: 
  +381 69 424 6521
  Preporučujemo
  Ok House - Ovčarsko-kablarska klisura, za ljubitelje prirodnog, lepog i udobnog. Luksuzno ...
  Kontakt: 
  +381 69 424 6521
  Ako maštate o odmoru iz snova i ako želite da uživate u lepotama prirode Zlatiborskog kraja, na ...
  Kontakt: 
  +381 65 508 3980