Brvnara Paradiso
Vikendica Zvorničko jezero
Opis

Dobro došli u brvnaru Paradiso. Ovaj jedinstveni objekat na jezeru je smešten na levoj obali reke Drine, delu gde je reka pripitomljena u jezero, a u miru lokaliteta Zvornika i naselja Novo Selo. Nedaleko od vikendice se nalazi i planina Markovača pa je ovaj položaj neskroman kada su u pitanju brdski pejzaži i pogled koji se pruža na vodu. Do vikendice se može doći iz više pravaca, te je pogodna za goste širom čitave zemlje.

Brvnara Paradiso je udobna klimatizovana kuća, na dva gostinjska sprata i platoom ispred. Stilski je u tonu najmodernijih ”A-frame” kuća, koji čine sjajan spoj svima poznatih brvnara te opremljenog enterijera jednog veoma modernog objekta. Oazu mira pružiće vam privatna bašta sa šarmantim pogledom, terasa sa baštenskim nameštajem i suncobranom. Na raspolaganju su Vam i roštilj, razne aktivnosti na otvorenom – a u dogovoru sa domaćinima moguće su i dodatne usluge na samom jezeru.

Objekat je predviđen za porodični boravak, romantični beg iz grada, te intiman provod sa najbližima – pa na objektu može boraviti do 5 osoba. U blizini se mogu naći restorani sa domaćom kuhinjom, a za kupovinu osnovnih namirnica postoje nekoliko lokalnih marketa na samo par minuta vožnje.

Prvi sprat čini dnevni boravak, kupatilo i kuhinja kompletno opremljena belom tehnikom i sadržajima. Tu je i trpezarijski prostor sa stolom za ručavanje kao i deo sa TV-om i udobnom sofom – a kako je većina kuće izložena dnevnoj svetlosti iz unutrašnjosti se pruža prelep pogled na dvorište i okolinu. Ugaona garnitura na prvom spratu je pogodna za dve osobe. Na gornjem spratu se u vidu galerije nalazi spavaća sa jednim bračnim krevetom iz koje takođe izbija sjajan pogled na imanje. Na samom vrhu kuće, u potkrovlju objekta je još jedan krevet. Ukupan spavaći kapacitet je – 5. Objekat poseduje moderno kupatilo sa stilskom dekoracijom i toaletnim elementima kvalitetnog dizajna.

Poseban ambijent se stvara u večenjim satima, kada se ram eksterijera brvnare osvetli led svetlima, a i unutrašnjosti kuće postoji posebno podešavanje osvetljenja koje doprinosu sasvim novoj atmosferi za uživanje. Dani su posebni zbog plavetnila jezera i zelenila okruženja, a noći umirujuće zbog sjaja zvezda i tišine koja ovde ‘odjekuje’.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

  Sadržaj
  Dodatni sadržaji
  Parking
  TV
  Kontakt
  Brvnara Paradiso
  Website:
  Ključne reči:Brvnara Paradiso
  Preporučujemo
  U Snow Queen SPA brvnarama gostima su na raspolaganju kablovska TV i Wi-Fi, kao i parking mesto. ...
  Kontakt: 
  065-99-22-300
  Preporučujemo
  U Snow Queen SPA brvnarama gostima su na raspolaganju kablovska TV i Wi-Fi, kao i parking mesto. ...
  Kontakt: 
  065-99-22-300
  Etno domaćinstvo Milenković nalazi se u Istočnoj Srbiji u selu Panjevac, opština Despotovac. ...
  Kontakt: 
  0694088809