Politika privatnosti

Obaveštenje o upotrebi ličnih podataka (2022)

Dobrodošli na etnokuce.rs web site („Sajt“).

Mi u etnokuce.rs ozbiljno shvatamo zaštitu privatnosti pojedinaca, tako da smo sastavili ovo obaveštenje kako bismo vas obaveštavali o tome koje informacije o vama prikupljamo i kako ih koristimo. Ovo Obaveštenje može da se ažurira, a etnokuce.rs nije dužan da o tome obavesti posetioce sajta, već se posetioci našeg sajta mogu o tome informisati na ovoj stranici. Korišćenjem našeg sajta prihvatate uslove navedene u Obaveštenju i našu upotrebu kolačića na način opisan ispod. Ako ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti sajt.

 

Prikupljanje informacija

U zavisnosti od toga kako koristite naš sajt, možemo da prikupljamo i čuvamo različite tipove informacija o vama.

Prikupljamo i informacije o vašem internet pretraživaču, uključujući IP adresu računara i lokaciju osobe, tip pregledača, operativni sistem i web stranice koje posećujete. Ako našem sajtu pristupite putem mobilnog telefona ili drugog uređaja, možemo da prikupimo i jedinstveni identifikator koji taj uređaj sadrži. Ove informacije nam omogućavaju da prikazujemo ili oblikujemo relevantan sadržaj i usluge za taj uređaj.

Posetioci Lokacije

Ako pregledate naš sajt, možemo da prikupimo anonimne informacije o tome gde se nalazite, kako se krećete po našem sajtu i kako ga koristite. Koristićemo ove informacije da bismo poboljšali funkcionisanje i praktičnost sajta, kao i da bismo pratili kretanje na sajtu.

„Kontakt“

Ako posetite stranicu „Kontakt“ na našem sajtu i unesete informacije koje se traže u delu za upit koristićemo te informacije da bismo rešavali vaše upite i slali vam odgovore. Možemo da sačuvamo informacije koje navedete za kasniju upotrebu kako bismo procenili kvalitet usluge koju pružamo vama i drugima tokom vremena.

Ako nam pišete, pozovete nas ili nam pošaljete e-poruku, koristićemo vaše podatke da bismo vam odgovorili i sačuvaćemo vašu prepisku sa nama u evidenciji.

Bezbednost

Trudimo se da vaše informacije zaštitimo i primenjujemo odgovarajuće tehničke i organizacione mere bezbednosti kako bismo sprečili neovlašćen pristup vašim informacijama ili njihov gubitak.

Možete nam se obratiti u bilo kom trenutku kako biste saznali koje informacije o vama čuvamo ili kako biste zatražili kopiju. Ako želite da izbrišemo vaše lične podatke, treba da nas obavestite. Ako smatrate da su naše informacije neispravne ili netačne, rado ćemo ih ispraviti.
Ako želite da uputite zahtev o bilo čemu gore navedenom ili ako imate pitanje vezano za našu upotrebu vaših ličnih podataka, trebalo bi da se obratite na office@etnokuce.rs

Izjava o kolačićima

Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačić je mala količina podataka koju generiše web sajt i koju čuva vaš internet pretraživač. Njegova svrha je da zapamti informacije o vama, slično datoteci sa željenim opcijama koju pravi softverska aplikacija. Kolačići obavljaju nekoliko različitih funkcija. Od nekih kolačića suštinski zavisi naša mogućnost da vam na raspolaganje stavimo svoju Lokaciju i pružamo usluge. Kolačići mogu da budu „trajni“, što znači da ostaju na vašem uređaju i kada napustite Lokaciju, ili „privremeni“, što znači da se brišu kada zatvorite internet pregledač. Željenim opcijama za kolačiće možete da upravljate u podešavanjima pregledača, ali imajte na umu da, ako to uradite, neke funkcije Lokacije možda neće biti dostupne ili možda neće biti potpuno efikasne.

etnokuce.rs neće lično identifikovati posetioce i neće koristiti kolačiće da bi stupio u kontakt sa vama. etnokuce.rs se trudi da uvek poštuje vašu privatnost.