Brvnare Drveni Kutak
Brvnare Drveni Kutak
Opis

Brvnare Drveni Kutak su odlično opremljene i pružaju Vam komforan i prijatan boravak. Brvnare se nalaze u naselju Sekulići, pored skijališta Nagramak.

Svaka brvnara ima kablovsku televiziju, kupatilo i komplet opremljenu kuhinju, kao i kamin, koji ce Vam pružiti pravi planinski ugođaj. Mogućnost dogrevanja sa norveškim radijatorima.

Postoje dve manje vikendice, makismalnog kapaciteta od po 5 osoba. U prizemlju se nalazi ugaona garnitura, koja se rasklapa u ležaj za dve osobe, a u potkrovlju tri kreveta.

Velika brvnara prima maksimalno 8 osoba. U prizemlju se takođe nalazi ugaona garnitura na razvlačenje, a u potkrovlju su tri sobe (jedna sa dva kreveta, jedna sa jednim krevetom i jedna sa bračnim krevetom i foteljom na razvlačenje). Dve sobe imaju mogućnost izlaska na terase.

Od skoro je u ponudi još jedna brvnara. Poseduje wi-fi internet, kablovsku televiziju, kupatilo i komplet opremljenu kuhinju. Grejanje je kombinovano, na struju i drva. Na spratu postoje dve odvojene sobe. Jedna soba poseduje bračni ležaj, a u drugoj sobi se nalaze dva singl kreveta. U prizemlju je spojen dnevni boravak i kuhinja, postoji ugaona garnitura koja se rasklapa u ležaj.
Maksimalan kapacitet kuće je do 5 osoba. U smeštaju nije dozvoljeno pušenje.

Sadržaj
Dodatni sadržaji
Parking
TV
WiFi
Kontakt
Brvnare Drveni Kutak
Telefon:0631756330
Website:etnokuce.rs
Ključne reči:Brvnare Drveni Kutak
Preporučujemo
Ok House - Ovčarsko-kablarska klisura, za ljubitelje prirodnog, lepog i udobnog. Luksuzno ...
Kontakt: 
+381 69 424 6521
Preporučujemo
Ok House - Ovčarsko-kablarska klisura, za ljubitelje prirodnog, lepog i udobnog. Luksuzno ...
Kontakt: 
+381 69 424 6521
Ako maštate o odmoru iz snova i ako želite da uživate u lepotama prirode Zlatiborskog kraja, na ...
Kontakt: 
+381 65 508 3980