Koliba Dren Lux
Koliba Dren Lux
Opis

Koliba Dren Lux se nalazi u blizini (1000m) najpoznatijeg vidikovca Banjska stena, u centralnom delu Nacionalnog parka Tara i idealna je za goste koji žele da pobegnu od urbanog života i provedu vreme u prirodi sa porodicom i prijateljima. Kuća je okružena prirodom, prelepim vidikovcima i pešačkim rutama.

Smeštaj je kapaciteta za najviše 4 osobe. Gostima je na raspolaganju prostor na dva nivoa (prizemlje i potkrovlje) gde mogu uživati u slobodnom vremenu. U prizemlju se nalazi dnevna soba sa sofom na razvlačenje, kuhinja i kupatilo, dok na spratu se nalazi spavaća soba sa bračnim krevetom. Na raspolaganju Vam je i privatan vidikovac koji se nalazi 60m od smeštaja. Za one koji žele aktivniji odmor, ispred kuće se nalazi fudbalsko igralište i sto za ping pong koji dele sa ostalim gostima u susednom smeštaju. Pešačke i biciklističke staze su u blizini kuće.

Koliba je udaljena 5 km od najbližeg naselja (Mitrovca na Tari) gde su najbliži restoran, prodavnica i turistički info centar. Jezero Zaovine je udaljeno 12 km, dok jezero Perućac 18km. Mokra Gora (Šarganska osmica) je udaljena 40km. Gostima je obezbeđen besplatni WiFi kao i turističke mape i pešačke rute.

 

Sadržaj
Dodatni sadržaji
Parking
Stoni tenis
Tereni
TV
WiFi
Kontakt
Koliba Dren Lux
Telefon:0641288454
Website:etnokuce.rs
Ključne reči:Koliba Dren Lux
Preporučujemo
U Snow Queen SPA brvnarama gostima su na raspolaganju kablovska TV i Wi-Fi, kao i parking mesto. ...
Kontakt: 
065-99-22-300
Preporučujemo
U Snow Queen SPA brvnarama gostima su na raspolaganju kablovska TV i Wi-Fi, kao i parking mesto. ...
Kontakt: 
065-99-22-300
Etno domaćinstvo Milenković nalazi se u Istočnoj Srbiji u selu Panjevac, opština Despotovac. ...
Kontakt: 
0694088809