Rafting Centar Drina-Tara
Rafting Centar Drina-Tara
Opis

Rafting Centar Drina-Tara – ponose se sa više od 120 bungalova izgrađenih u planinskom stilu, smeštenih u rafting kampu, na samoj obali reke. Lako su dostupni automobilom i javnim transportom i imaju obezbeđen besplatan parking.

Rafting Centar Drina-Tara se nalazi u kanjonu, na samoj obali reke. Druga obala reke se uzdiže na čak 1840mnv i to su već obronci planine Vučevo i granica Nacionalnog parka Sutjeska. Na svega 3km od njih je i granica Nacionalnog parka Durmitor tako da se praktično nalaze u malom prostoru između dva nacionalna parka, najlepša na Balkanu.

Ceo kamp je izgrađen uz obalu i najudaljeniji objekat je udaljen jedva 50-ak metara od vode. U centralnom delu kampa se nalazi velika restoran-terasa sa više od 400 mesta za sedenje, posebnom salom za prezentacije i sastanke od 200mkv, kao i otvorenom terasom pod vedrim nebom.

Na oko 50ak metara od terase se nalazi centralni objekat sa tuševima, umivaonicima i toaletima. Taj objekat se održava 24h dnevno, izuzetno je uređan i ima toplu vodu 24h. U Rafting Centru pored standardnih bungalova imaju i preko 70 Lux bungalova sa kupatilima ukupnog kapaciteta od oko 200 ležajeva, te ih to čini jedinstvenim na reci Tari.

Ukupni smeštajni kapacitet Rafting centra je oko 400 ležajeva. Najviše je dvokrevetnih i četvorokrevetnih bungalova, sa konstantnim porastom broja Lux bungalova. Svi bungalovi su opremljeni osvetljenjem kao i utičnicama za struju. Svi bungalovi su opremljeni drvenim krevetima i uvek svežim i čistim posteljinama. U kampu takođe imaju i besplatan WI-Fi internet.

Kućni ljubimci su dozvoljeni u kampu, ali ne mogu boraviti u bungalovima niti učestvovati u aktivnostima.

Sve namirnice su uzgajane na njihovom podneblju u prirodnom, organskom okruženju. Tracionalni recepti, po kojima se pripremaju jela. Svi aranžmani su na bazi punog pansiona i boravkom kod njih uživaćete u specijalitetima iz organske kuhinje.

Za više informacija, kontaktirajte ih direktno:

  Sadržaj
  Dodatni sadržaji
  Dozvoljeni kućni ljubimci
  Organizovanje uspona
  Parking
  Restoran
  Tereni
  TV
  WiFi
  Kontakt
  Rafting Centar Drina-Tara
  Telefon:+387 65 906 188
  Website:raftingtara.com
  Ključne reči:Rafting Centar Drina-Tara
  Preporučujemo
  U Snow Queen SPA brvnarama gostima su na raspolaganju kablovska TV i Wi-Fi, kao i parking mesto. ...
  Kontakt: 
  065-99-22-300
  Preporučujemo
  U Snow Queen SPA brvnarama gostima su na raspolaganju kablovska TV i Wi-Fi, kao i parking mesto. ...
  Kontakt: 
  065-99-22-300
  Etno domaćinstvo Milenković nalazi se u Istočnoj Srbiji u selu Panjevac, opština Despotovac. ...
  Kontakt: 
  0694088809